Kadınlar 1 Mayıs’ta Kadın Dayanışma Pankartı Arkasında Buluşuyor!

Tarih: 1 Mayıs 2016

Saat: 13:00

Yer: Aydın Kanza Parkı

Emeğimize,
Bedenimize,
Kimliğimize, Sahip Çıkıyoruz
1 Mayıs’ta Özgürlüğe Yürüyoruz !

FEMİNİST OKUMALAR

Tarih: 30 Nisan 2016

Saat: 16:30

Yer: Kadın Danışma Merkezi ve Dayanışma Derneği karşı dairesi Antalya Feminist Kolektif

Geçen pazar yaptığımız etkinliğimizin ardından hız kesmeden ikinci etkinliğimizi yapıyoruz ! Bu haftaki konumuz ”Feminist Teoriler”
Feminizm türleri neler? Birinci ve ikinci dalga feminizmde öne çıkan isimler kimler? ve daha da fazlası için 30 Nisan Cumartesi saat 16:30 da Feminist Kolektif’te buluşuyoruz!
Tüm kadınları bekliyoruz!

ANTALYA FEMİNİST KOLEKTİFİ BİRLİKTE KURUYORUZ!

Tarih: 24 Nisan 2016

Saat: 16:30

Antalya’da feminist politika üreten kadınlar olarak biraraya geliyor ve ortak politikalarımızı birlikte tartışacağımız, kampanyalarımızı birlikte örgütleyeceğimiz, birlikte sohbet edebileceğimiz yeni bir oluşum başlatıyoruz!
İlkini düzenleyeceğimiz feminist tartışmalara “feminizm nedir?” ile başlıyor ve tüm kadınları feminist kolektif’te biraraya gelmeye çağırıyoruz!

This course https://www.collegepapers.co.uk will help students to expand their ability to apply idsa guidelines in treating infections